Ne datat 10 dhe 11 gusht, ne qender te qytetit te Delvines, do te mbahet panairi i produkteve tradicionale delvinjote ku nje vend te vecante do te zene edhe objektet e trashegimise kulturore.

Sazet e Delvines si nje vlere historike e zones do te jene pika kyce e ketij panairi, por pa munguar koncertet polifonike.

Te gjitha bizneset, artizanet dhe agjensite turistike qe do te behen pjese e panairit do te kene stendat e tyre nga ku do te reklamojne produktet e tyre. Projekti do te realizohet nga bashkia e Delvines ne bashkpunim me shoqaten “Bashkimi Delvinjot”, me financim te plote nga “Keshilli i Qarkut Vlore”.

Veprimtaria organizohet nga Bashkia Delvine ne bashkpunim me shoqaten “Bashkimi Delvinjot”

Panairi dy ditor qe synon evidentimin e tradites se qytetit te Delvines pritet te mbledh qytetare, banore te zonave per reth, por edhe vizitore te shumte nga diaspora.

 

AlbaniaUSA