Fisnik Kohila

Fisnik Kohila

Anëtar

Partia Socialiste

Laureta Alinani

Laureta Alinani

Anëtare

Partia Socialiste

Skerdian Mehmeti

Skerdian Mehmeti

Anëtar

Partia Socialiste

Alba Huda

Alba Huda

Anëtare

Partia Lëvizja Socialiste për Integrim

Arber Zejnati

Arber Zejnati

Anëtar

Partia Lëvizja Socialiste për Integrim

Fitim Onjea

Fitim Onjea

Anëtar

Partia Lëvizja Socialiste për Integrim

Spiro Çela

Spiro Çela

Anëtar

Partia Republikane

Pranvera Çeço

Pranvera Çeço

Anëtare

Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet

Florida Islami

Florida Islami

Anëtare

Partia Lëvizja Socialiste për Integrim

Petrit Meleqi

Petrit Meleqi

Anëtar

Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet

Hari Imeri

Hari Imeri

Anëtar

Partia Demokratike

Ortenca Mehmeti

Ortenca Mehmeti

Anëtare

Partia Demokratike

Aleks Isufi

Aleks Isufi

Anëtar

Partia Agrare Ambientaliste e Shqipërisë

Reni Bajrami

Reni Bajrami

Anëtar

Partia Ligj dhe Drejtësi

Mikeliano Çuno

Mikeliano Çuno

Anëtare

Partia për Europianizimin dhe Integrimin e Shqipërisë

AlbaniaUSA