Lajme nga Delvina

Te njohesh, te ruash, te shfaqesh trashegimine kulturore dhe produktet e zones

Ne datat 10 dhe 11 gusht, ne qender te qytetit te Delvines, do te mbahet panairi i produkteve tradicionale delvinjote ku nje vend te vecante do te zene edhe objektet e trashegimise kulturore. Sazet e Delvines si nje vlere historike e zones do te jene pika kyce e ketij panairi, por pa munguar koncertet polifonike. […]

Lexo te gjitha Postet

AlbaniaUSA