Vende qe mund te vizitoni dhe Restorante

Ish Hoteli                                                                             Hotel

Xher-mehalle

 

Kalaja e Xher-mehalle she Xhamia mbreterore

 

Spitali Italian

Xhamia e Gjin Aleksit ne fshatin Rusan                       Restorant Leli Bamatat

Gatime te ndryshme

AlbaniaUSA