Pashkë të bardha e të gëzuara për të gjithë besimtarët ortodoksë!

Në këtë ditë të bekuar le të ringjallet mes nesh paqja,toleranca,mirësia, dashuria ,mirëkuptimi dhe harmonia shpirtërore për të vijuar bashkëjetesën dhe unitetin në raport me Krijuesin dhe njëri-tjetrin!

Gëzuar!

AlbaniaUSA