NJOFTIM

👉🏻Në zbatim të Vendimit të Komitetit Teknik të Ekspertëve të datës 17.11.2020 dhe të Urdhërit të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale nr.633 datë 17.11. 2020 “ Për ndalimin e grumbullimeve në vende të mbyllura apo të hapura të më shumë se 10 personave” për shkak të Covid-19:
👉🏻Ju njoftojmë se dëgjesat publike të parashikuara për konsultim mbi Projekt – Buxhetin Vjetor dhe Paketën Fiskale 2021 në qytet dhe në njësinë administrative Vergo do të kryhen në mënyrë elektronike dhe në formë shkresore:
👉🏻Në respekt të zbatimit të këtyre masave:
➡️Çdo propozim tuajin jeni të lutur ta përcillni në adresën elektronike:
📧 bashkia.delvine@hotmail.com

➡️Ose në formën shkresore pranë Zyrës së Informacionit në Bashkinë Delvinë.

Njoftim (2)
AlbaniaUSA