Lavdi të përjetshme Dëshmorëve të Atdheut!
Përulemi me respekt përpara veprës së të rënëve, bijve dhe bijave më të mirë të këtij trualli të lashtë që vunë në themelet e lirisë atë çfarë patën më të shtrenjtë, jetën e tyre.
I paharruar ndër breza do të jetë kujtimi i Tyre!
   
AlbaniaUSA