Njësia e Integrimit Europian në bashkëpunim me Qendrën Kulturore të Fëmijëve “Myrteza Leka” , dhe gjimnazin “Sulejman Delvina” në kuadër të Javës Europiane të Lëvizshmërisë organizojë aktiviteteve sportive.
Qëllimi i këtij aktiviteti është të inkurajojë të rinjtë të merren me sport në përditshmërinë e tyre.
Falenderojmë projektin “Bashkitë për në Europë” për mbështetjen e aktivitetit.
AlbaniaUSA