Faleminderit, Arianit Çepe!
Kupa e Lumturisë ideuar, realizuar dhe financuar nga Ju ështe jo vetëm një vepër e arrirë artistike, por edhe një motiv nxitjeje për të gjithë bashkëqytetarët
që e duan vendin e tyre me vepra e jo me fjalë!
Mirënjohje e falenderim për Vëllezërit Shalari dhe Delvina Gas Company për ndihmesen dhe kontributin e dhënë në realizimin përfundimtar të shatërvanit!
Bashkëpunim dhe punë të tjera të frytshme në të mirë të qytetit, uroj të kemi në vijim!
AlbaniaUSA