E nderuar mes mësuesve të shkollave të bashkisë Delvinë.
Mirënjohëse dhe falenderuese, për punën e tyre të palodhur në edukimin e brezave.
Krenare që per shumë vite kam qenë pjesë e kësaj armate e cila me dashuri e përkushtim përcjell dije dhe kujdes prindëror.
E lumtur që së bashku me deputeten e zonës Znj.Anila Denaj dhuruam për mësuesit certifikatat e vlerësimit dhe mirënjohjes në një veprimtari modeste organizuar nga bashkia Delvinë, ZVA dhe Qkf “Myrteza Leka”
7-Mars të gëzuar për të gjithë mësuesit!
Suksese në misionin e Tyre fisnik!

AlbaniaUSA