Delvinë
Në kopshtin e fëmijëve, atje ku biseda rrjedh ëmbëlsisht e fjalët janë të çiltra.
Në fokusin e bisedës me prindërit dhe edukatoret ishte përmirësimi i kushteve dhe i shërbimit ndaj fëmijëve.
Diskutuam rreth rregullores dhe mënyrës së funksionimit të kopshtit me drekë i cili pritet të nisë brenda pak ditësh.
Falenderuese për sugjerimet me vlerë të prindërve, falenderuese gjithashtu për punën e palodhur të stafit të kopështit!
     
AlbaniaUSA