Në gjimnazin “Sulejman Delvina” aty ku veprimtaritë e organizuara në kuadër të SHKOLLËS QENDËR KOMUNITARE janë të shumta e të larmishme.
Kultura dhe tradita delvinjote ishin fjalët kyç të një panairi mbresëlënës, i cili vërtetetoi se aty ka qasje shumaktoriale dhe ndërveprim mes shkollës, familjes dhe komunitetit, rezultatet janë kurdoherë të larta e dobiprurëse.
Urime dhe suksese në të tjera veprimtari që promovojnë jo vetëm vlerat e këtij gjimnazi, por edhe vlerat e Delvinës sonë të dashur!
       
AlbaniaUSA