Hapet Konsultimi per projektvendimin me titull : Per Miratimin e Buxhetit , Struktures Organike dhe Pagave per vitin 2019

Secili subjekt i interesuar qofte ky subjekt fizik apo subjekt juridik te parashtroje diskutimet pasi te jete njohur me aktin (kliko ketu)

Mund ti shkruani direkt Keshillit Bashkiak ne kontakt forme dhe mesazhi merret nga Sekretari i Keshillit Bashkiak

Keshilli Bashkiak

Keshilli Bashkiak

Bashkia Delvine

Shkruaj Keshillit Bashkiak

Mund te shkruani direkt ne forum ku mesazhi juaj publikohet direkt dhe eshte i dukshem per publikun

[bbp-single-topic id=734]

AlbaniaUSA