Vijuam edhe sot me ndarjen e dhuratave,me dëshirën e mirë për të sjellë gëzim,buzëqeshje e lumturi për të gjithë vogëlushët.
Përmes një aktiviteti të organizuar nga Njësia e Integrimit Delvinë dhe QKF “Myrteza Leka” fëmijët morën dhe dhanë emocione mjaft të bukura në prag të 8 Marsit.
AMMV
Projekti Bashkitë për në Evropë
Njesia e Integrimit Bashkia Delvinë
QKF Delvinë

AlbaniaUSA