Gëzuar 2023!
Në Qendrën Ditore të Moshës së Tretë e cila për herë të parë nisi të funksionojë në bashkinë Delvinë, falë projektit të përbashkët me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.
Kujdesi dhe shërbimi ndaj të moshuarve do të vijojë kurdoherë duke e ofruar këtë shërbim plot përkushtim, përgjegjshmëri e dashamirësi!
Urimet më të përzemërta shkojnë për ta, për një vit të mbarë plot shëndet e mirësi!
AlbaniaUSA