Gëzuar 1 Majin!
Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve!
Vlerësim, mirënjohje e respekt për njerëzit e punës, cilësitë dhe vlerat e të cilëve mbeten të paçmuara kurdoherë!
Falenderim dhe vlerësim të veçantë për të gjithë punonjësit e bashkisë Delvinë të cilët vazhdimisht punojnë për t’i shtuar hijeshinë gjithçkaje!
AlbaniaUSA