Festivali Folklorik i Sazeve Popullore, Leskovik 2022
Interpretuan me mjeshteri virtuozët e sazeve të Delvinës duke përcjellë emocion dhe marrë në këmbim duartrokitjet e spektatorëve, por emocion ndjenë edhe vetë instrumentistët kur juria vlerësoi, pas ndarjes nga jeta, Qamil Muston, Cikën e Delvinës.
Mirënjohje, respekt e krenari për Të e për të gjithë artistët që ditën të trashëgojnë e të mbajnë gjallë vlerat artistike e kulturore të krahinës sonë.
AlbaniaUSA